Entrepreneurial MBA

Lataa esite

Mikä?

Entrepreneurial MBA on laaja-alainen johtamisen täydennyskoulutusohjelma.

Miksi?

Entrepreneurial MBA:n tavoitteena on laaja-alainen liiketoiminnan kokonaislogiikan ymmärtäminen. Katsomalla asioita laajassa horisontissa voi havaita täydennettävää, karsittavaa tai terävöitettävää. Ymmärrys mahdollistaa terveen ja turvallisen kasvun ja menestyksen, ja johtaja osaa tunnistaa uudet liiketoimintamahdollisuudet ja hyödyntää ne organisaationsa menestykseksi.

Ohjelman päämääränä on aktiivinen ja innovatiivinen johtaja, joka on sinut organisaationsa kanssa ja joka on valmentautunut johtamaan tarvittaessa myös muutoksia. Ohjelma kehittää osallistujien valmiuksia ihmisten johtamiseen ja työyhteisön ja organisaation määrätietoiseen kehittämiseen. MBA tukee osallistujan kykyä kasvaa esimies- ja johtamistehtävissä tulevaisuuden johtajana ja innostaa kokeilemaan rohkeasti uutta.

Kenelle?

Ohjelma sopii niin yrityksissä kuin julkisorganisaatioissa johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville alasta ja taustasta riippumatta.

Pääsyvaatimuksena on vähintään 3 vuoden työkokemus ja halu kehittää omaa toimintaa sekä riittävä kielitaito englanniksi opiskeluun.

MBA-ohjelmissa kouluttajina toimivat alan asiantuntijat niin teoreettisen tiedon kuin käytännön yrityselämän osalta.

Yrityksen kansainvälistymiseen keskittyvän moduulin tieteellisenä vastaavana toimii professori Adam Smale Vaasan yliopistosta.

Koulutuksen asiantuntija

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Soita meille

Mikael Hallbäck
Vastuuyksikön johtaja / Myynti
p. 029 449 8289
mikael.hallback(at)univaasa.fi

Maijastiina Jokitalo
Myynti (Myynti MBA ja JOKA)
p. 029 449 8199
maijastiina.jokitalo(at)univaasa.fi

Pia-Liisa Äijö
Myynti (Energy Business MBA ja HR MBA)
p. 029 449 8360
pia-liisa.aijo(a)univaasa.fi