Visa Yliluoma

Executive Vice President, VEO


Koulutus

Sähköinsinööri

Ikä
44 vuotta
Perhe

Perheellinen

Harrastukset

Vanhat autot

Sain Levón-instituutin koulutuksesta paljon hyviä neuvoja omaan työhöni

VEO on yksi keskeisimmistä energia-alan yrityksistä Vaasassa ja se toimii erilaisissa sähköistys- ja automaatioprojekteissa. Vaasan tehdas on Pohjois-Euroopan suurin kojeistotehdas. VEO:n Executive Vice President Visa Yliluoma on toiminut VEO:lla yli 13 eri työtehtävässä ja tänä päivänä hän vastaa myynnistä ja markkinoinnista.

”Meillä VEO:lla panostetaan henkilöstön kouluttamiseen ja täällä voi urapolun edetessä osallistua erilaisiin koulutuksiin”, Yliluoma kertoo yrityksen henkilöstökoulutusperiaatteista.

Yliluoma on osallistunut Vaasan yliopiston Levón-instituutin Muutosjohtamisen koulutukseen.

”Muutosjohtaminen oli silloin yrityksessämme ajankohtaista”, Yliluoma muistelee.

Levón-instituutin koulutuksista saa ajankohtaista apua yrityksen tarpeisiin.

”Sain Levón-instituutin koulutuksesta paljon hyviä asioita omaan reppuun, erityisesti ihmisten johtamiseen. Minun piti silloin ensimmäistä kertaa ohjeistaa asentajia työtehtävissään, joten sain siihen hyviä neuvoja koulutuksesta”, Yliluoma pohtii.

Parhaiten koulutuksesta Yliluomalle mieleen ovat jääneet koulutusryhmän sisäiset keskinäiset keskustelut, joita käytiin erilaisista tilanteista ja haasteista, joita eri työtehtävissä voi kohdata.

”Ryhmä oli tärkeä voimavara, koska pystyimme tukemaan toisiamme”, Yliluoma muistelee.

Yritysvierailu oli mieleenpainuva kokemus

Mieleenpainuvimpana ja ryhmähengen kannalta merkittävänä tapahtumana Yliluoma muistelee vierailua Kotipizzalla.

”Ihailin heidän organisaatiossaan työntekijöiden paneutumista ja antautumista työlleen ja tekemiselleen”, Yliluoma kehuu. ”Pääsimme toki tekemään myös omat pizzat pizzakoulussa”, hän lisää naurahtaen.

”Kotipizzalla oli kuitenkin jotakin sellaista erilaista ja intohimoista, mitä toivoisin löytyvän kaikista yrityksistä”, Yliluoma tiivistää asian ytimen.

Koulutusryhmä oli tärkeä voimavara, koska pystyimme tukemaan toisiamme.

Takaisin