Satu Estakari

Palvelu- ja tuotepäällikkö, Lakeuden Etappi


Koulutus

Ympäristöteknologian insinööri

Ikä
43 vuotta
Perhe

Kaksi lasta

Harrastukset

Juoksu ja kuntosali

JOKA-koulutus oli todella monipuolinen ja se antoi pitkäaikaista kehittämisen intoa omaan työhön

Lakeuden Etappi Oy vastaa käytännön jätehuollon järjestämisestä kahdeksan omistajakuntansa alueella Etelä-Pohjanmaan seudulla. Satu Estakari työskentelee Lakeuden Etapilla palvelu- ja tuotepäällikkönä. Hän on lisäksi yrityksen johtoryhmän jäsen ja vaikuttaa yrityksen strategiaryhmässä.

Estakari osallistui Levón-instituutin JOKA eli Johtajana Kasvaminen -koulutukseen. JOKA-koulutus tuli ajankohtaiseksi organisaatiomuutoksen myötä, jolloin hänelle annettiin esimiestehtäviä. Estakari oli todella tyytyväinen päästyään koulutukseen.

”JOKA-koulutus oli todella monipuolinen ja se antoi pitkäaikaista kehittämisen intoa omaan työhön”, hän kertoo.

JOKA-koulutuksesta sai itsevarmuutta omaan tekemiseen.

Estakarille tuli koulutuksen myötä kipinä myös jatkaa kouluttautumista: Hän suunnittelee tulevaisuudessa suorittavansa myös MBA-koulutuksen, joka on johdon täydennyskoulutusohjelma.

”JOKA-koulutuksen suurin anti oli mielestäni itsevarmuus omaan tekemiseen sekä se, että oppi ymmärtämään ja tulkitsemaan muiden ihmisten lisäksi myös itseään”, Estakari pohtii.

”Tosi ihania olivat myös muut JOKA-koulutuksessa olleet ihmiset, jotka olivat valtava voimavara ja tsemppari omaan työhön”, Estakari lisää hymyillen.

Yritysvierailuilta sai uutta näkökulmaa ja hienoja ideoita.

Estakarin mukaan johtaminen on muuttunut ja sen myötä myös organisaatiot. Globalisaatio on tullut hänen mukaansa lähemmäksi yritystoimintaa, joten koulutuksessa järjestetyt ulkomaan yritysvierailut olivat hyödyllisiä, kun pääsi tutustumaan globaalisti toimiviin yrityksiin. Estakarin mukaan oli hienoa, että JOKA-koulutuksessa oli monipuolisesti erilaisia yritysvierailuja.

”Vierailuilta sai sellaista uutta näkövinkkeliä ja hienoja ideoita. Kaikki yritysvierailut olivat aivan loistavia”, Estakari tiivistää hymyillen.

Koulutuksesta sai työkaluja, joilla vastata yrityksen erilaisiin haasteisiin.

Takaisin