Hanna Myllymäki

HR Director, VEO


Koulutus

Diplomi-insinööri

Ikä
41 vuotta
Perhe

Kolme lasta

Harrastukset

Juoksu, hiihto ja kuntosali

Levón-instituutin johtamisosaaminen on hyvä syy valita koulutus.

Hanna Myllymäki työskentelee VEO:lla henkilöstöjohtajana. VEO on energia-alan yritys, joka työllistää yhteensä noin 350 ammattilaista. Myllymäki on osallistunut Levón-instituutin JOKA eli Johtajana kasvaminen -koulutukseen.

Myllymäen mukaan ensimmäinen syy valita Levón-instituutin koulutus on se hetki, kun haluaa kehittää omaa osaamistaan ja itseään esimiehenä tai johtajana. Johtamisosaamisen lisäksi naisen mukaan arvokasta antia koulutuksessa olivat myös muut osallistujat.

”Koulutukseen osallistui ihmisiä hyvinkin erilaisista organisaatioista”, Myllymäki kertoo. Myllymäen mielestä oli hauskaa huomata, että vaikka organisaatiotaustat ovat hyvin erilaisia, organisaatioissa ollaan ihmisten johtamisessa kuitenkin hyvin samanlaisten asioiden äärellä.

”Jossain toisessa organisaatiossa on voitu kuitenkin ratkaista jokin asia sellaisella tavalla, mitä ei välttämättä ole itse tullut ajatelleeksi”, hän pohtii.

Levón-instituutin koulutus on sopiva, kun haluaa kehittää omaa osaamistaan ja itseään esimiehenä tai johtajana.

Myllymäen mukaan Levón-instituutin koulutuksista on saanut hyviä verkostoja.

”On sellaisia henkilöitä, joiden kanssa olemme vielä tänäkin päivänä yhteyksissä ja saatamme vaikka sparrata toisiamme jostakin asiasta”, Myllymäki kertoo.

”Toinen hyvä syy valita Levón-instituutin koulutus on opetuksen taso ja se osaaminen, mitä siellä on johtamisessa ja strategisessa johtamisessa”, hän kehuu.

”Kolmas syy valita Levón-instituutin koulutukset on mielestäni tänä päivänä hyvinkin arvokas asia eli kustannustehokkuus”, Myllymäki tiivistää.

Pidämme vieläkin yhteyttä muiden osallistujien kanssa.

Takaisin